Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
5 jaar garantie op uw garagepoorten in Antwerpen!

Onze service begint bij een vlekkeloze plaatsing van uw garagepoort. Maar daarmee houdt het niet op. Uw poorten zijn een duurzame investering. Daarom bieden we u liefst 5 jaar garantie.
Installatie of automatisatie?

Wat wilt u? Plaatsen we garagepoorten in uw nieuwbouwwoning? Vervangen we uw huidige garagepoorten in Antwerpen? Of automatiseren we uw poort?

Garagepoort

Droomt u van de knapste garagepoorten van Antwerpen? Wij spelen het voor u klaar. Een perfect geplaatste garagepoort, is nooit bandwerk.

Sectionaalpoort

Wat werkt er het best in uw garage: verticale of zijwaartse sectionaalpoorten? Dat hangt in de eerste plaats van uw garage af.

Advies

Bij VBD Poorten hebt u één contactpersoon: de zaakvoerder. Zo overlegt u altijd met een specialist in sectionaalpoorten in Antwerpen.
Specialiteiten

Alle soorten garagepoorten in Antwerpen

VBD Poorten is van alle garagepoorten thuis: van kantelpoort en sectionaalpoort, tot sierpoort. Bovendien plaatsen we niet alleen garagepoorten in Antwerpen.

Bekijk ook ons smeedwerk, en onze draai- en schuifhekken in onze toonzaal in Lommel of - binnenkort - Boom. Alle grote merken zijn er tentoongesteld.

Garagepoorten in Antwerpen: installatie of automatisatie?

Wat wilt u? Plaatsen we garagepoorten in uw nieuwbouwwoning? Vervangen we uw huidige garagepoorten in Antwerpen? Of automatiseren we uw poort? We werken altijd de beste oplossing voor úw garage uit. Want een perfect geplaatste garagepoort, is nooit bandwerk.

Daarom is VBD Poorten al jaren een betrouwbare partner bij renovatiewerken. We passen uw nieuwe poort naadloos in de bestaande structuur van uw huis in. Wist u trouwens dat een attest ‘inbraakwerende beveiliging’ u een fiscaal voordeel oplevert? Zo wordt het wel heel interessant om nieuwe, veilige poorten te plaatsen tijdens uw renovatie.


Vijf jaar garantie op uw garagepoorten in Antwerpen

Onze service begint bij een vlekkeloze plaatsing van uw garagepoort. Maar daarmee houdt het niet op. Uw poorten zijn een duurzame investering. Daarom bieden we liefst vijf jaar garantie op uw garagepoorten in Antwerpen. VBD Poorten heeft een uitstekende naam op het vlak van ondersteuning na verkoop. En we staan te popelen om die ook aan u te bewijzen.

Droomt u van de knapste garagepoorten van Antwerpen? Wij spelen het voor u klaar.
© 2012-2017 VBD poorten BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
VBD poorten BVBA
Molenberg 31
3920 Lommel
Tel.: +32 033690561
GSM: +32 477740423
Contacteer ons